Skylanders, för min eller barnens skull?

Idag har jag varit en bra far, tror jag i alla fall. Jag vet inte riktigt. Balans mellan barn och ego är inte alltid så enkelt. Så här är det.

I förmiddags åkte vi inte till Stockholm City. Målet med resan var ett sedan länge eftertraktat besök på Butterick’s. Nu visade det sig att affären öppnade först kl 12 varför vi var tvungna att slå ihjäl knappa två timmar. En fika klarade av 30 minuter, resten av tiden fick vi ta mer på uppstuds.

Längst in i Gallerian ligger Mediamarkt. Utanför hade de så lämpligt placerat ett relativt stor spelhörna där man gjorde reklam för dataspel. Skylander för de mindre, Diablo III för de större. Självklart med bra pris. Eftersom båda killarna har tjatat om just Skylander i säkert ett halvår bestämde jag mig för att slå till. Det var ju ändå rea. Alla nöjda och glada.

Nu sitter jag hemma på balkongen och njuter av tystnaden medan de spelar. Max en halvtimme, sedan var de minsann tvungna att gå ut. Nu har det snart gått en timme och jag kämpar med att avbryta min egen rofyllda tillvaro genom att ta konflikten och skicka ut dem på tomten.

Det är inte så lätt det här.

KRAFTANSTRÄNGNING!

Nu är de i alla fall ute på studsmattan. En tomtepiss (kompromiss) med alarmklocka avgjorde saken. Alla fortfarande nöjda och glada.

Å snart ska vi se solen stiga över Råsunda. Kämpa AIK!

Kommentarer inaktiverade för Skylanders, för min eller barnens skull?

Under Privat

Kommentarer inaktiverade.